Un grup de vânători de comori din Marea Britanie a găsit aurul nazist

Advanced Marine Services a descoperit aur nazist în valoare de aproximativ 100 de milioane de lire la bordul unui SS Miden. În interiorul navei de transport marfă a fost găsită o cutie care conține până la patru tone de metal prețios din timpul celui de al Doilea Război Mondial.

Nava germană SS Midens transporta aurul spre Germania, însă, nu a ajuns niciodată la destinație. Ea ar fi fost scufundată de Hitler, în sud-estul Islandei pentru ca aurul să nu fie găsit. 

Cei de la Advanced Marine Services au solicitat Islandei permisiunea de a tăia o gaură în învelișul navei pentru a putea extrage cutia al cărei conținut doresc să îl aducă înapoi in Marea Britanie. 

Potrivit The Sun, la începutul acestui an, echipajul a fost acuzat că ar fi căutat nava de marfă germană fără licență. O barcă staționară de cercetare a fost reperată în apele islandeze. Atunci când Paza de Coastă a cerut echipajului detalii despre motivul staționării lor, aceștia au dat explicații vagi și diferite. Echipajul a fost îndrumat către un doc din Reykjavik, unde au așteptat să fie interogați de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel