Urmărește emisiunea live


Un bărbat ar fi fost ucis de fiul său și lăsat să zacă în curtea casei, în Maramureș

Image by tevenet from Pixabay
Image by tevenet from Pixabay

Crimă în Maramureș. Un bărbat a fost găsit mort, de soție, în curtea casei. Principalul suspect este chiar fiul celor doi. 

Luni, în jurul orei 18:12, polițiștii din Borșa, Maramureș, au fost sesizați în urma unui apel la 112 cu privire la faptul că o femeie de 55 de ani l-a găsit inconștient în curtea locuinței sale pe soț, un bărbat de 61 de ani. 

La fața locului a intervenit, în baza sesizării, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a intervenit la fața locului. Echipajul de ambulanță a constatat decesul bărbatului de 61 de ani din Borșa, la scurt timp. 

Primele cercetări arată că bărbatul prezenta leziuni în zona capului. 

Fiul bărbatului, în custodia poliției

De asemenea, polițiștii care au intervenit la fața locului l-au identificat pe fiul bărbatului, un bărbat de 33 de ani.  Acesta se află în custodia poliției. 

Cercetările urmează să fie efectuate în continuare de o echipă complexă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, a transmis IPJ Maramureș, conform actualmm.ro.

Un alt bărbat a fost arestat pentru omor, în luna martie 

În luna martie a.c., un bărbat a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de omor, la Maramureș.

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat, în luna martie, Tribunalul Maramureş.

'Pentru a dispune măsura preventivă a arestării, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în data de 5 martie 2021, în jurul orelor 16.00-17.00, în locuinţa proprie, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi asupra corpului, cauzându-i leziuni traumatice care au dus la suprimarea vieţii acesteia', arăta informarea instituţiei, conform Agerpres.

O altă crimă a avut loc în Maramureș, la finalul anului 2020 

În 2020, un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost agresat fizic, la Maramureș.

În noaptea zilei de 23 spre 24 decembrie, în jurul orei 02.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați cu privire la faptul că în fața unui imobil din oraș a avut loc un scandal spontan, anunța IPJ Maramureș, conform Mediafax.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 18 ani a fost agresat fizic. În urma agresiunii tânărul a decedat.

Femeie ucisă și incendiată la Maramureș, în luna noiembrie a anului trecut

La mijlocul lunii noiembrie 2020, o femeie a fost găsită înjunghiată și cu arsuri pe corp, în curtea casei din Baia Sprie, județul Maramureș.

Femeia în vârstă de 61 de ani nu era căsătorită, nu avea copii și locuia singură. În vizită veneau din când în când sora ei și o prietenă care îi ducea mâncare. iar descoperirea macabră a fost făcută de cea din urmă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel