Un bărbat a decedat după ce a fost salvat dintr-un incendiu în Pitești

Pixabay
Pixabay

Decesul bărbatului a fost declarat în jurul orei 13:00, după ce a fost resuscitat de salvatorii aflați la fața locului în intervenție.

UPDATE ORA 13:22  Cadrele medicale au declarat decesul unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, vineri, în timp ce era evacuat de poliţişti de pe o terasă din municipiul Piteşti unde izbucnise un incendiu, cazul fiind cercetat de procurori.

"Bărbatul avea asupra sa mai multe medicamente. Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei. (...) În cauză se desfăşoară cercetări de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, Florian Popa.

El a adăugat că poliţiştii au intervenit pentru evacuarea bărbatului deoarece acesta era în pericol, fără a folosi forţă excesivă.

I s-a făcut rău când a fost evacuat


"Având în vedere şi starea de pericol în care acesta se afla, bărbatul a fost evacuat, iar în această împrejurare i-a venit rău. Ca urmare, a fost solicitat un echipaj medical pentru a-i acorda îngrijiri (...). Bărbatul a fost evacuat folosindu-se minimum de forţă necesară. (...) Bărbatul nu a fost încătuşat, acesta a fost invitat să iasă din incinta localului, iar în aceste împrejurări s-a manifestat recalcitrant atât faţă de persoanele aflate în jur, cât şi faţă de poliţişti", a precizat Florian Popa.

Incidentul a avut loc la o terasă aflată în zona unei autogări din municipiul Piteşti.

"Cu ocazia intervenţiei la un incendiu la un local (aparatură electrică), un bărbat care consuma băuturi alcoolice la o masă a refuzat să iasă din incintă. Bărbatul a fost somat, iar ca urmare a faptului că cel în cauză nu s-a supus indicaţiilor şi s-a manifestat recalcitrant, s-a procedat la evacuarea sa. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator", a anunţat iniţial IPJ Argeş.

I-a fost acordat primul ajutor


Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a intervenit pentru acordarea primului ajutor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incendiul a izbucnit în bucătăria restaurantului, la faţa locului intervenind şi un echipaj de pompieri.

"În sprijinul lor intervine şi un echipaj de prim ajutor calificat, care acordă îngrijiri medicale unei persoane care se afla în stop cardio-respirator. (...) Persoana se afla pe terasă (...), nu a fost intoxicată cu monoxid de carbon şi nu a suferit arsuri", au precizat reprezentanţii ISU Argeş. 

Vezi VIDEO aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel