Ultraj la Universitatea San Diego. „Gestul erotic” - cerință necesară pentru absolvire

sursa foto: alamy
sursa foto: alamy

Fiecare student știe cât de stresant poate fi un examen final, dar imaginați-vă cât de stânjenitor este atunci când trebuie să te dezbraci în fața profesorului, cât și a clasei, pentru a-l putea promova.

 La Universitatea „San Diego” din California pentru a promova examenul final, trebuie să îndeplinești o condiție: să fii gol la lumina lumânărilor, în fața profesorului, cât și a întregii clase. Este o cerință a unui curs de nivel superior pentru studenții din cadrului departamentului de arte vizuale. Ceea ce e și mai deranjant, este că această nuditate nu este suficientă, ei trebuind să mai facă și un gest erotic", care să prezinte sau să vorbească despre „sinele erotic”, conform programei de curs. 

Profesorul în cauză, Ricardo Dominguez, a precizat că examenul final este o „perversiune”. „Nu am avut nici măcar o plângere în 11 ani. Dacă elevilor nu le place asta, ei nu ar trebui să facă cursul”, a susținut acesta.

O mamă a unuia dintre elevi a rămas complet dezgustată după ce a aflat ce trebuie să facă fiica ei. Aceasta a vorbit împotriva cerinței de „perversiune” care spune că nu a fost clară de la începutul cursului, la o redacție locală, ABC News.

„Nuditatea este pânza standard pentru arta performaței corpului, un body art”, a precizat Ricardo pentru ABC News.

CITEȘTE ȘI: Profesor, filmat în timp ce săruta o elevă de 16 ani -VIDEO

Conform descrierii pentru acest curs de pe site-ul facultății, studenții trebuie să folosească autobibliografia, visul, confesiunea, fantezia pentru a vorbi despre sine într-un mod nou sau pentru a evoca o varietate de euri în imaginația noatră. „Experimentele pentru curs, explorează posibilități bogate disponibile artistului contemporan, în propria sa personalitate”. Iar Dominguez nu este un străin pentru ultraj!
Pe site mai scrie că totul este controlat și dacă există studenți care se simt stanjeniți că trebuie să facă acel gest, ei nu ar trebui să promoveze.

Ricardo a fost implicat într-o serie de proiecte politice, conform bibliografiei de pe site-ul departamentului, dintre care unul a fost investigat de Congres.

Proiectul finanțat de Guvern, numit 'Transborder Immigrant Tool', invoca predarea telefoanelor mobile pentru imigranți ilegali, cu instrucțiuni despre cum să treacă SUA- Mexic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel