Uimitoarea insulă grecească care este, de fapt, doar o plajă. E aproape de Lefkada - Video

Uimitoarea insulă grecească care este, de fapt, doar o plajă. E aproape de Lefkada / Foto: Captură video Youtube haanity
Uimitoarea insulă grecească care este, de fapt, doar o plajă. E aproape de Lefkada / Foto: Captură video Youtube haanity

O insulă grecească îndrăgită de turiștieste, de fapt, doar o plajă.

Lefkada este o insulă grecească populară, cunoscută pentru plajele sale, în special pentru Porto Katsiki și Egremni. Cu toate acestea, în apropiere de Lefkada există o plajă pe care nu vrei să o ratezi dacă ajungi în zonă. Este vorba despre Agios Nikolaos, o insulă uluitoare care constă dintr-o singură plajă, scrie Greek Reporter.

Uimitoarea "insulă Sikelianos" sau Agios Nikolaos este, în întregime, o singură plajă. Fâșia subțire de nisip auriu se extinde în apele curate ale Mării Ionice, făcând din Agios Nikolaos o locație unică. Insula prezintă o fâșie îngustă de nisip cu ape turcoaz lepuind țărmurile de fiecare parte a plajei.

VEZI ȘI: Frappe sau Freddo: Bătălia celebrelor cafele grecești cu gheață. Cum se prepară

Singura construcție pe care o veți găsi pe Agios Nikolaos este o capelă cu același nume. În fiecare prima duminică a lunii după 10 mai, biserica sărbătorește trecerea Sfintei Treimi a lui Agios Nikolaos din Lefkada în 1087. Mulți oameni vin în Lefakada în fiecare an pentru a participa la diferite sporturi nautice. Nu ar fi un ocol grozav să vezi Agios Nikolaos și să te relaxezi pe plajă?

Lefkada, insula cu unele dintre cele mai pitorești plaje din Grecia

Situată în Marea Ionică, Lefkada este o insulă uimitoare chiar și după standardele grecești. Este legată de continent printr-un pod mic și este ușor accesibilă cu mașina. Cu localnici ospitalieri și multe activități de oferit, insula se mândrește cu unul dintre cele mai frumoase peisaje naturale și unele dintre cele mai pitorești plaje din Grecia.

VEZI ȘI: Cât cheltuie românii pe vacanțe în străinătate? Nici inflația și nici războiul nu temperează dorința românilor de a vizita lumea, după restricțiile din pandemie

Lefkada, cunoscută drept "Caraibele Greciei", este o rețetă pentru vacanța perfectă de vară, o destinație de vis pentru cei care iubesc insulele exotice. Aceasta este pe bună dreptate atât populară pentru plajele sale. Pur și simplu vizualizarea fotografiilor cu plajele insulei nu îți va dezvălui adevărata lor frumusețe, deoarece realitatea depășește cu mult orice așteptări. Cu apele lor fascinante turcoaz, înconjurate de un mediu natural curat, plajele din Lefkada vă vor ajuta să scăpați de tot stresul.

Cu toate acestea, în afară de plaje, Lefkada răsplătește turiștii cu sate de pe litoral, inclusiv Agios Nikitas și Nidri, precum și alte locuri pitorești, inclusiv Cascadele Dimosari, și o serie de activități interesante pentru cei aventuroși. Scuba diving, călărie, windsurfing, parapantă, zboruri cu avionul, ciclism montan, kite-surfing, navigație în jurul insulelor din jur — nu există un sfârșit pentru activitățile în aer liber din care puteți alege pe insula Lefkada.

Puteți explora insula în timp ce vă cazați la hoteluri de lux sau la cele tradiționale, în timp ce, desigur, vă răsfățați cu mâncare delicioasă la restaurantele de pe litoral. Orașul cald și primitor vă va invita să vă bucurați de cultura greacă mergând pe aleile sale fermecătoare, în timp ce ascultați cântece populare cântate de muzicieni locali.

VEZI ȘI: Casă în Grecia. Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți cumpăra o locuință în Republica Elenă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel