Urmărește emisiunea live


Udrea, refugiat politic în Costa Rica. Avocatul Rădulescu, declarații cheie

Avocatul Elenei Udrea a anunţat, vineri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), că fostul ministru a primit statutul de refugiat politic în Costa Rica.  

"În prezent, doamna Elena Udrea a primit din partea statului Costa Rica statutul de refugiat politic în baza Convenției pentru refugiați din 1956", a spus, vineri, 13 aprilie, avocatul Veronel Rădulescu. "În 21 martie i s-a acordat acest statut", a adăugat acesta.

"Pe de o parte, acest statut o protejează de eventuale cereri de extrădare", a mai spus avocatul. "Dacă va dispune audierea, conform cererii pe care am formulat-o, atunci probabil că va continua procesul", a spus Veronel Rădulescu.

"Se simte bine"

"La termenul precedent, am solicitat o amânare din motive medicale. Faptul că, pentru acest termen, nu mi-a comunicat înscrisuri medicale ca să justifice lipsa de la termne, înseamnă că se simte bine, că medicii nu i-au prelungit interdicția medicală. Deci nu acesta este motivul pentru care nu s-a prezentat astăzi", a declarat avocatul.

[citeste si]

Întrebare despre Bica

De asemenea, întrebat ce știe despre Alina Bica, avocatul a spus că nu știe nimic. "Eu vorbesc cu clienta mea numai în legătură cu dosarul pe care îl am de gestionat", a precizat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel