Udrea, refugiat politic în Costa Rica. Avocatul Rădulescu, declarații cheie

Rodica Mitu / 13 apr 2018 / 12:11 Salveaza PDF Comentarii

Avocatul Elenei Udrea a anunţat, vineri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), că fostul ministru a primit statutul de refugiat politic în Costa Rica.  

"În prezent, doamna Elena Udrea a primit din partea statului Costa Rica statutul de refugiat politic în baza Convenției pentru refugiați din 1956", a spus, vineri, 13 aprilie, avocatul Veronel Rădulescu. "În 21 martie i s-a acordat acest statut", a adăugat acesta.

"Pe de o parte, acest statut o protejează de eventuale cereri de extrădare", a mai spus avocatul. "Dacă va dispune audierea, conform cererii pe care am formulat-o, atunci probabil că va continua procesul", a spus Veronel Rădulescu.

"Se simte bine"

"La termenul precedent, am solicitat o amânare din motive medicale. Faptul că, pentru acest termen, nu mi-a comunicat înscrisuri medicale ca să justifice lipsa de la termne, înseamnă că se simte bine, că medicii nu i-au prelungit interdicția medicală. Deci nu acesta este motivul pentru care nu s-a prezentat astăzi", a declarat avocatul.

[citeste si]

Întrebare despre Bica

De asemenea, întrebat ce știe despre Alina Bica, avocatul a spus că nu știe nimic. "Eu vorbesc cu clienta mea numai în legătură cu dosarul pe care îl am de gestionat", a precizat acesta.

 

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22