Udrea insinuează că nu poate candida la preşedinţia PDL

udrea
udrea

Elena Udrea a declarat, la Sibiu, că "în mod categoric" nu va candida la preşedinţia Partidului Democrat Liberal, afirmând că este o diferenţă între a dori şi a putea.

Întrebată de jurnalişti dacă intenţionează să candideze la şefia PDL, ministrul Turismului a răspuns: "În mod categoric, nu voi candida". Apoi, întrebată daca îşi doreşte acest lucru, aceasta insinuat şi motivul deciziei sale spund că " este o diferenţă între a-ţi dori ceva şi a putea".

Elena Udrea s-a aflat la Sibiu pentru a semna două contracte de finanţare nerambursabilă din fonduri europene pentru reabilitarea a 18 biserici fortificate din judeţele Sibiu, Alba, Mureş şi Braşov, dar şi a Bisericii Evanghelice din Sibiu.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean astăzi, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, în legătură cu posibilitatea ca partidele din Romania să fie conduse de femei, că ar vota pentru funcţia de preşedinte al partidului "o femeie frumoasă, deşteaptă şi bine, bine intenţionată".

"De ce nu? Poporul acesta este unul misogin? Eu nu sunt misogin, aşa că eu aş vota o femeie frumoasă, deşteaptă şi bine, bine intenţionată. De ce nu? Frumoasă, deşteaptă şi bine intenţionată, cu cunoştinţe vaste şi cu dorinţa de a face ceva în ţara aceasta", a subliniat Ioan Oltean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel