Ucraina: Premierul britanic Johnson, într-o vizită surpriză la Kiev / foto

Premierul britanic Boris Johnson, vizită surpriză la Kiev!

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi premierul britanic Boris Johnson au început sâmbătă discuţii tete-a-tete la Kiev, unde şeful executivului britanic a venit într-o vizită neanunţată public, transmit AFP şi Reuters.

Chiar acum a început o vizită a lui Boris Johnson la Kiev cu o întâlnire tete-a-tete cu preşedintele Zelenski, a anunţat şeful adjunct de cabinet al preşedinţiei ucrainene, Andrii Sibiga, pe Facebook. Regatul Unit este liderul sprijinului militar pentru Ucraina, liderul coaliţiei antirăzboi, liderul sancţiunilor contra agresorului rus, a adăugat Sibiga, care a postat o imagine care îi arată pe cei doi lideri discutând. Boris Johnson este primul lider din G7 (principalele state industrializate din lume) care vizitează Ucraina după începerea invaziei ruse în această ţară, pe 24 februarie.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Downing Street, Johnson s-a întâlnit cu Zelenski într-o dovadă a solidarităţii cu poporul ucrainean.

Ei vor discuta despre sprijinul pe termen lung al Regatului Unit pentru Ucraina şi prim-ministrul va prezenta un nou pachet de ajutor militar şi financiar, a precizat reprezentantul executivului de la Londra. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel