Tudor Chirilă așteaptă propuneri pentru scenă

tudor-chirila
tudor-chirila

Cântă despre dragoste şi libertate, scrie cu sinceritate despre lumea „pe dos” care îl îngrijorează. Joacă în „O lume pe dos”. A făcut din 2012 un album, alături de trupa Vama. Iar 2013 va fi un an al teatrului.

Într-un interviu acordat publicației BeWhere, actorul și solistul trupei Vama, Tudor Chirilă dezvăluie din tainele unor Exerciţii de echilibru ale celui „care aleargă către mare” spunând ,, Nu mi-a fost teamă deloc să public "Exerciţii de echilibru", pentru că eu consider că textele mele sunt mult mai potrivite unei cărţi decât unui blog. Ideea blogului, cel puţin în blogosfera românească, este să scrii texte scurte, raportate la prezent, la persoane publice care sunt populare în căutări pe internet, astfel încât şi blogul tău să fie vizitat, iar majoritatea speră să facă şi un oarece profit cu blogurile lor."

Teatrul nu îi este străin lui Tudor Chirilă, el fiind absolvent al UNATC-ului , iar despre activitatea lui teatrală acesta vorbește despre Iarina Damian, mama lui și regizor teatral ,,

Ea este foarte profesionistă şi cred că au avut câteodată de suferit relaţiile noastre inter-umane, mamă-fiu, pentru că atunci când aveam o controversă o mai împingeam dincolo de granița relației regizor-actor. S-a întâmplat de câteva ori și a fost greşeala mea. În rest, a fost o relaţie profesională foarte bună, din care cred că am câştigat amândoi, în mod egal. Mama a avut un actor bun, iar eu, regizorul de care aveam nevoie şi am reuşit să joc roluri pe care poate altcineva nu mi le-ar fi dat. De multe ori, regizorii te distribuie pentru figura ta, nu pentru ceea ce ai putea să faci. Iar eu sunt un bun actor de compoziţie."

Cu toate acestea, Tudor Chirilă și-a exprimat dorința de a juca în piesele și altor regizori, declarând că este deschis noilor oferte ce se vor ivi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel