Trupa britanică Simply Red, un nou album de muzică soul şi funk, ''Blue Eyed Soul''

Pe ritmuri de soul, funk şi blues, trupa britanică Simply Red revine cu noul album ''Blue Eyed Soul'', care va fi lansat pe 8 noiembrie, după o pauză de patru ani, şi din care a apărut deja extrasul ''Thinking Of You'', piesa de deschidere a albumului compus în întregime de solistul Mick Hucknall, relatează EFE.

Materialul discografic, cel de-al 12-lea album al trupei, este compus din zece piese cu accente pop şi rythm and blues, din care a fost deja prezentată melodia în interpretarea lui Hucknall, potrivit companiei discografice BMG. Acest nou proiect produs de Andy Wright este rezultatul dorinţei lui Mick Hucknall de 'a face ceva care să aibă impact', cum se arată în comunicat.

'Puteam face un album întunecat şi reflexiv care să-mi rememoreze viaţa, tipic oamenilor ajunşi la o anumită vârstă, dar am vrut să mă simt bine', a spus cântăreţul în vârstă de 59 de ani. Cu peste un miliard de vizualizări pe Youtube şi albume vândute în aproape 60 de milioane de exemplare în cei 30 de ani de existenţă a formaţiei, Simply Red revine cu noul material discografic Blue Eyed Soul după o pauză de patru ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel