Trucuri care te ajută să ai unghii frumoase

trucuri pentru unghii
trucuri pentru unghii

Vă prezentăm câteva trucuri utile celor care au unghiile fragile. Acestea sunt naturale şi la îndemâna oricui. 

 

Usturoi

Usturoiul conține o substanță numită alicină, substanţă care ajută unghiile slabe, hrănindu-le şi întărindu-le. De asemenea ajută la creşterea unghiilor. Tot ce trebuie să faci este să-l aplici direct pe unghii şi să-l laşi să acţioneze peste noapte. 

Ulei de ricin

Uleiul de ricin conţine vitamine, minerale , proteine şi acizi graşi esenţiali. Aplicaţi uleiul de ricin pe unghii şi faceţi un masaj uşor. Veţi observa primele rezultate imediat. 

Suc de lămâie 

Lămâia este întotdeauna o idee bună datorită conținutul său de vitamine şi de minerale. Aceasta hrănește și întăreşte unghiile. Tot ce trebuie să faceți este să înmuiați o cârpă de bumbac în suc proaspăt de lămâie și să o așezați deasupra unghiilor timp de câteva minute.

De asemenea, dacă unghiile tale sunt urâte, fragile și decolorate, atunci acest truc este cu siguranță pentru tine. Puţine persoane cunosc faptul că pasta de dinţi are efecte benefice asupra unghiei. 

Iată de ce aveţi nevoie:


Un tub de pastă de dinți
O perie

Cremă de mâini

Ce trebuie să faceţi

Primul lucru pe caree trebuie să-l faceţi este să vă ştergeţi foarte bine de lacul de pe unghii. Puneți pastă de dinți pe unghii și lăsați-o să acționeze bine. După aproximativ 10 minute, puteți începe să periaţi unghia cu o perie, apoi clătiți-vă mâinile cu apă caldă. De asemenea, este important să vă spălați pe mâini și să folosiţi o cremă hidratantă. În caz contrar, pielea ta se poate usca.

Nu-ţi mai roade unghiile. Pericolele la care eşti expus

Rosul unghiilor poate avea consecințe mult mai grave decât cele legate de partea estetică.  Acest obicei poate duce la apariţia mai multor boli, deoarece degetele sunt pline de bacterii.

Trucuri care vă pot face să nu mai roadeţi unghiile

De obicei, oamenii care își rod unghiile sunt oameni care sunt supuși unui stres mare și folosesc această metodă pentru a se calma. Dacă vreţi să renunţaţi la acest obicei încercaţi să vă relaxaţi. 

O altă modalitate de a evita rosul unghiilor este să bagi unghiile în usturoi. Astfel, când o să vreţi să vă roadeţi unghiile aroma usturoiului vă va împiedica să faceţi acest lucru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel