Trei tineri au spart uscătorul unui bloc. Prinşi cu sacoşele pline cu haine

Foto: Karolina Grabowska - Pexels
Foto: Karolina Grabowska - Pexels

Trei tineri din Galaţi au fost depistaţi de jandarmi cu haine furate din uscătorul unei scări de bloc. Hainele au fost înapoiate proprietarilor.

"În jurul orei 22:00, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către Dispeceratul poliţiei în cartierul Micro 17, unde un bărbat sesiza că un grup de trei persoane au sustras mai multe haine din uscătorul blocului.

La faţa locului, jandarmii au identificat una dintre persoane, un tânăr în vârstă de 14 ani, prins de către bărbat. Apelantul a relatat jandarmilor că în timp ce se afla în bucătărie a văzut trei persoane care cărau sacoşe voluminoase, iar când s-a uitat în uscător a observat că hainele sale nu mai sunt pe sârmă. Atunci a ieşit din apartament şi a reuşit să prindă pe unul dintre tineri, ceilalţi doi fugind în direcţii diferite.

Din verificările efectuate, jandarmii au reuşit să identifice şi celelalte două persoane, acestea având vârsta de 17 ani, respectiv 18 ani. Cei doi tineri se aflau într-un apartament din zonă, iar asupra lor au fost găsite mai multe sacoşe cu haine. Aceştia au precizat jandarmilor că au sustras hainele după ce au intrat în mai multe scări de bloc şi au încercat uscătoarele, iar acolo unde au găsit deschis le-au luat, le-au pus în sacoşe şi au fugit. Cei trei au spus că hainele intenţionau să le poarte ulterior.

Toate persoanele au fost conduse la sediul poliţiei unde jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Cercetările sunt continuate de poliţie", informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Dunărea de Jos" Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel