Transalpina, închisă circulației publice. Când se va redeschide

Transalpina, șoseaua situată la cea mai mare altitudine din România, va fi închisă circulației publice începând cu data de 1 noiembrie 2015, ca urmare a venirii sezonului rece, a declarat joi, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural Gorj, directorul Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu, Ion Tudor, relatează Agerpres.

Drumul Național (DN) 67 C Transalpina urmează a fi redeschis în data de 31 martie 2016, acest termen putând suporta modificări dacă vremea nefavorabilă se va prelungi.

"Duminică vom merge împreună cu Poliția Rutieră să verificăm modul în care am efectuat semnalizarea și să întocmim procesul verbal cu închiderea sectorului de drum. (...) Chiar astăzi (joi n.r.) am avut o discuție cu inspector șef al IPJ Gorj și am discutat ultimele concluzii și ultimele măsuri stabilite cu programul de iarnă și cu închiderea DN 67 C. (...) Sigur vom avea o iarnă cu zăpadă, geroasă, deja azi nopate pe munte temperaturile au scăzut mult sub zero pe Păpușa și în zona Transalpina, din aceste motive noi am luat această hotărâre de comun acord cu poliția, e data de 1 noiembrie se închide Transalpina de la Rânca la Obârșia Lotrului. Data până la care se închide va fi de 31 martie 2016, dar sigur se va prelungi pentru că iarna ține mult mai mult pe Transalpina", a afirmat Ion Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel