Traian Băsescu și Emil Boc au devenit adversari

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, este convins că, la Cluj-Napoca, spre deosebire de alte orașe ale țării, va avea loc o luptă electorală fair-play, având în vedere că Emil Boc, candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al municipiului, este "un om cinstit".

"Dacă vorbim despre Cluj, sunt convins că, spre deosebire de multe alte județe, aici principalul candidat al PNL, domnul Emil Boc, va fi un contracandidat fair-play în relația cu noi, că așa este felul de a fi al lui Emil Boc, e un om cinstit. Depinde cât vom reuși noi să convingem la Cluj și în tot județul că suntem o alternativă la alte partide", a declarat Traian Băsescu sâmbătă, la Cluj-Napoca unde a avut o întâlnire cu membri ai Mișcării Populare din județ și cu cei desemnați să candideze la funcția de primar în principalele municipii din Cluj.

În discursul său, Băsescu a vorbit și despre Emil Boc în fosta sa calitate de premier, amintind despre creșterea numărului de burse pentru tinerii basarabeni, precum și despre Legea educației pentru care Guvernul Boc și-a asumat răspunderea în Parlament, scrie Agerpres.

"Mi-am dat seama că nu este respectat dreptul la educație datorită calității slabe a învățământului. De aceea, am constituit o comisie prezidențială, condusă chiar de un clujean de-al dumneavoastră, de profesorul Miclea. A făcut o lege... briliant. A fost introdusă în Parlament prin asumarea răspunderii, a luat-o bietul Boc în spate, și-a asumat răspunderea pe ea, după care doamna Andronescu (Ecaterina Andronescu — n.r.), cu toată clica de interese din învățământul superior i-au adus 92 de modificări prin ordonanțe de urgență", a susținut Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel