TRAGEDIE Bacalaureat. A murit în timpul examenului

Rozina Miron, informaticiana de la Colegiul "Al. I. Cuza" din Galați, a făcut luni după-amiază infarct, în timp ce introducea datele de la contestaţiile de la Evaluarea Naţională, după ce fusese dimineaţă şi în comisia de Bacalaureat, informează viața-liberă.ro

Colegii şi prietenii susţin că profesoara - mamă a doi copii: unul de trei şi altul de zece ani - era foarte obosită şi foarte stresată, nu doar din cauza volumului imens de muncă, ci şi pentru că era într-un conflict cu conducerea instituţiei de învăţământ.

Un echipaj SMURD a fost la faţa locului, medicii au început imediat resuscitarea, care a continuat atât în autospecială, cât şi la UPU. După o oră, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Femeia era plecată de dimineaţă de la 6,00 de acasă, pentru că fusese şi în comisia de la Bacalaureat, la multiplicat subiectele şi la verificat sistemul de supraveghere. Informaticiana trecuse printr-o perioadă foarte aglomerată, lucrând uneori chiar şi până târziu noaptea, şi în zilele libere, fiind obligată să fie în ambele comisii de examen. Acestei epuizări fizice i s-a adăugat şi stresul generat de un conflict pe care îl avea cu directoarea liceului şi cu unii colegi. Chiar în ziua în care se simţea sufocată de volumul de muncă primise o înştiinţare pentru a se prezenta în comisia de disciplină pentru a răspunde în legătură cu nişte greşeli pe care le-ar fi făcut în timpul probelor de competenţe la Bacalaureat, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel