Trafic ÎNTRERUPT pe DN11. Microbuz plin de persoane, ciocnire frontală cu un autoturism. Cinci oameni au ajuns la spital

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Circulația pe DN11 a fost întreruptă din cauza unui accident rutier.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, circulația este întreruptă pe DN 11Bacău – Onești, în loc. Helegiu.

"În microbuz se aflau 17 persoane, dintre care 3 au leziuni minore. În autoturism se aflau 2 persoane. La Centrul de Primiri Urgenţe Oneşti au fost transportate astfel: conducătorul auto de pe autoturism, transportat de SMURD Oneşti, şi 5 persoane transportate de 3 ambulanţe SAJ", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, citează Agerpres.

Potrivit acestuia, au fost răniţi şi şoferul şi pasagerul din autoturism şi trei persoane din microbuz. Pompierii au intervenit la locul accidentului cu un modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi echipajul SMURD. Oamenii legii efectuează cercetări la fața locului pentru determinarea cauzelor și condițiilor producerii accidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel