Top 10 hoteluri construite din materiale ciudate

V-ați imaginat vreodată o cameră de

Această clădire a fost construită din 200.000 de carduri de acces. Fiecare cameră şi fiecare perete, chiar și toaletele, sunt realizate din carduri. Hotelul a fost construit de Bryan Berg, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru construcția sa originală.

2. Hotelul din containere

Compania de design Tonghe Shanzi Landscape şi-a construit propriul hotel de cinci stele - Xiang Xiang Xiang Pray House. Hotelul este construit în întregime din containere de transport. Privit din afară, hotelul are un aspect monoton și neatractiv, dar în interior, debordeaza de lux. Are douăzeci şi una de camere confortabile, dispuse pe un deal în Changski, China. Fiecare cameră este utilată în stil tradiţional chinezesc. Xiang Xiang Pray House se va deschide în luna august a anului 2012.

3. Hotelul din ciocolată

  Karl Lagerfeld este designer-ul excentric care a proiectat un hotel făcut în întregime din ciocolată. "Magnum Chocolate Suite Hotel" a fost construit pentru a celebra lansarea înghețatei ”Magnum Ecuador și Ghana”, care sunt realizate din boabe de cacao special selectate provenite de la ferme certificate de Rainforest Alliance, din Ecuador şi Ghana. A fost nevoie de 10,5 tone de ciocolată. Piesa de atracție a hotelului este o sculptură din ciocolată realizată după un model francez masculin, Baptise Giabiconi, așezat seducător pe un pat ciocolată.

4. Lut, stuf, lemn și rocă fosiliferă marină

Situat în apropierea malurilor de Orel, la 18 de mile depărtare de orașul Dnepropertrovsk din Ucraina, Friend Hotel este cufundat într-o pădure luxuriantă şi verde. Înainte de construcţia sa, Ryntovt făcut o analiză ecologică, ţinând cont de resursele locale şi de energie din zonă. Spaţiile interioare, realizate din materiale ecologice-lut, stuf, lemn și rocă fosiliferă marină, se integrează armonios cu mediul exterior.

5. Hotelul din conducte

Conducta reciclată, TuboHotel din Mexic, poate găzdui două persoane într-un pat queen-size(1.6 m × 2 m), cu vederi panoramice spre Sierra del Tepozteco. Scopul proiectării modulare a hotelului a fost de a construi rapid spații de cazare la prețuri accesibile.

6. Hotelul din vagoane feroviare

Acest hotel uimitor, numit "Tragedia Inn", este format din patru vagoane de tren reciclate introduse într-o clădire. Este confortabil, cu paturi care au o temă, şi o sală de mic dejun. "Tragedia" este situat la fermă în Hoogwoud, Olanda. Acest eco-hotel cuprinde diverse articole de epocă, reciclate la rândul lor, cum ar fi un tabel realizat de plăci de semne de circulaţie sau un pat facut din nave vechi.

7.Hotelul din nisip

Soare, nisip, şi mare nu reprezintă altceva decât o

Palacio de Sal este un hotel construit din blocuri de sare. Acesta este situat la marginea Salar de Uyuni, la 350 km sud de capitala Boliviei, La Paz. Pereţii hotelului sunt realizați din blocuri de sare lipite cu o substanţă de ciment, asemănătoare cu una făcută din sare şi apă. În timpul anotimpurile ploioase, pereţii sunt întăriți cu blocuri noi, în timp ce proprietarii cer clienţilor să evite să lingă pereții pentru a preveni deteriorarea.

9. Hotelul construit din rulote

Proiectul ingenios, un fel de camping urban sub acoperiş, a fost realizat de un grup de prieteni din Berlin. Pentru a realiza acest proiect, ei au renovat o fabrică veche din Neukölln. Au început mai întâi recondiționarea hangarului, apoi au hotărât să-l transforme într-un hotel din rulote vechi şi case mobile. Numit Hutten Palast, care s-ar putea traduce "Caravan Palace," turiștii se pot odihni în intimitate în propria rulotă, în timp ce împart aceelași acoperiș. Mobilierul şi decorul au fost alese pe gustul proprietarilor. Hotelul are, de asemenea, o grădină cu terasă şi un restaurant cafenea.

10. Hotelul din butoaie de vin

Ai adormit vreodată alături de un pahar de vin bun franțuzesc? Dar ce zici de interiorul unui butoi de vin franțuzesc? De Vrouwe van Stavoren Hotel din Olanda a reciclat patru butoaie de vin din Elveţia şi le-a transformat în camere de hotel.

Umplute înainte cu 14.500 de litri de vin Beaujolais dintr-un castel francez, fiecare deţine acum o cameră modestă de două persoane cu dotări standard, o baie ataşată şi o cameră de zi. Vizitatori din întreaga lume au călătorit în orăşelul port din nordul Stavoren pentru a sta într-una din aceste camere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel