Tom Cruise și Katie Holmes divorțează după cinci ani de căsnicie

Tom Cruise și Katie Holmes au decis să meargă mai departe pe căi separate, chiar înainte cu câteva zile ca actorul să împlinească vârsta de 50 de ani,  informează revista People.

[caption id="attachment_197986" align="alignleft" width="310" caption="Sursa: TMZ"][/caption]

"Este o problemă personală și privată a lui Katie și a familiei sale. Principala ei preocupare a fost și va rămâne binele fiicei sale", a declarat avocatul actriței. Potrivit site-ului TMZ, Katie a depus actele de divorț pe 28 iunie la New York, motivând prin "diferențe ireconciliabile". De asemenea, ea a cerut să dețină singură custodia fiicei sale. Tom Cruise și Katie Holmes au împreună o fetiță, Suri, în vârstă de șase ani. Cei doi soți au semnat un contract prenupțial și au de împărțit o avere de 275 milioane de dolari.

Celebrul cuplu de actori nu a mai fost văzut împreună de la petrecerea Oscar din luna februarie a acestui an. Actrița nu și-a însoțit soțul atât pe covorul roșu de la lansarea filmului lui, "Rock of Ages", cât și la gala Friar Foundation unde Cruise a primit premiul Entertainment Icon. Ea motivat prin faptul că a trebuit să fie prezentă la un eveniment de patinaj artistic din China.

Vestea divorțului a venit chiar în ajunul zilei de naștere a actorului care va împlini luni vârsta de 50 de ani. Tom Cruise și Katie Holmes s-au căsătorit în Italia în anul 2006, având-o deja alături pe Suri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel