Toader, atacat. Herjeu: Ați lăsat bila să-și atingă ținta

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Tudorel Toader a fost atacat aspru în ultimele ore pentru faptul că nu a făcut publică ordonanța de clasare din dosarul lui Augustin Lazăr. Mai mult, scandalul a căpătat proporții odată cu informația că acea ordonanță ar fi de fapt a unui alt procuror pe nume Lazăr. 

Atacurile dure la adresa ministrului Justiției, din ultimele 24 de ore sunt, din punctul de vedere a lui Radu Herjeu, nejustificate. 

"Dragi propagandisti, ia uite ce a spus Toader cand a declansat revocarea lui A. Lazar: "nu credem că are vreo legătură numirea cu unul dintre documentele din dosarul de candidatură, în care, şi nu înţeleg de ce, apare o rezoluţie de clasare emisă de procurorul Lazăr referitoare la preşedintele României în funcţie" Si acum explicati-mi si mie, care nu sunt prostul care ia pe nemestecate tot ce ii dati voi, unde sunt "minciuna, confuzia, gafa" ministrului. Eu inteleg ca, in inteligenta voastra, ati sarit sa-l aparati pe procurorul sef si ati lasat bila sa-si atinga tinta principala: fostul penal Iohannis, dar incercati sa nu va faceti (si mai tare) de rusine!", a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel