Toți primarii, AFECTAȚI. Tăriceanu intervine în forță

Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent la ședința Adunării Generale a Asociației Municipiilor din România unde a lansat un atac la adresa justiției și a spus că primarii nu sunt lăsați să-și facă treabă din cauza fricii de procurori.

"Multe proiecte din plan local sunt blocate din cauza instituțiilor de forță. În plus, știu că anul acesta a fost o situație mai dificilă pentru bugetele locale, stabilirea lor și alocările care trebuie făcute din cauza amânării adoptării bugetului de stat. S-a întârziat săptămâni bune adoptarea bugetului timp în care dumneavoastră nu ați putut la rândul vostru să vă aprobați, în plan local, modul în care doriți să alocați bugetul pentru diferitele capitole de cheltuieli. Obiectivul nostru comun este dezvoltarea României în ciuda frânei puse de instituțiile de forță. Românii nu vor găsi scuze dacă proiectele de dezvoltare locală nu sunt puse în practică, după cum nu vor găsi scuze nici guvernului dacă rămâne blocat în acest joc politic care este făcut de anumite instituții și autorități din România.

Știu că se vorbește, în ultima perioadă, despre o prigoană pornită împotriva primarilor, că sunt situații în care primarii nu semnează documente de frică să nu ajungă pe mâna procurorilor. Vreau să vă rog ceva: dacă se fac presiuni asupra dumneavoastră, ieșiți și spuneți public aceste lucruri. Dacă nu, atunci treceți la treabă! Nu avem niciun motiv pentru care nu punem în aplicare programul politic cu care am câștigat alegerile", a zis Călin Popescu Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel