Timea Babos şi Tatjana Maria au pierdut în optimi la Taşkent (WTA)

Doi capi de serie, unguroaica Timea Babos (7) şi germanca Tatjana Maria (6), au pierdut meciurile susţinute miercuri în optimile de finală ale turneului de tenis de la Taşkent (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Babos a fost învinsă de franţuzoaica Pauline Parmentier cu 2-6, 6-4, 6-3, aceasta urmând să joace în sferturi cu belgianca Alison Van Uytvanck, a treia favorită, care s-a impus clar în faţa româncei Monica Niculescu, scor 6-2, 6-1.

Tatjana Maria a fost eliminată de rusoaica Ana Kalinskaia cu 3-6, 7-5, 6-2. În sferturi, Kalinskaia o va înfrunta pe Katarina Zavaţka (Ucraina), victorioasă cu 6-4, 6-4 în faţa cehoaicei Tereza Martincova.

Principala favorită, Viktoria Kuzmova (Slovacia) a trecut de belgianca Greet Minnen cu 5-7, 6-3, 7-6 (7) şi va juca în sferturi cu Kristyna Pliskova (Cehia), a cincea favorită şi campioană în 2016. Pliskova a dispus în optimi de poloneza Katarzyna Kawa cu 7-5, 3-6, 6-4.

Ultimul sfert de finală le va opune pe românca Sorana Cîrstea, cap de serie numărul opt, care a câştigat în faţa belgiencei Ysaline Bonaventure cu 3-6, 6-3, 7-5, şi pe Danka Kovinic (Muntenegru), care a produs surpriza zilei, prin victoria în faţa rusoaicei Margarita Gasparian, campioana en titre şi a doua favorită, cu 7-5, 6-4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel