Tiger Woods conducea cu 140 de kilometri la oră în momentul în care a suferit accidentul care l-a ținut în spital

Pixabay
Pixabay

Tiger Woods, externat de mai puțin de o săptămână din spital, conducea mașina în care a suferit accidentul grav cu 140 de kilometri pe oră. 

Tiger Woods conducea aproape de dublul limitei de viteză de 45 mph (72 km/h), când a suferit accidentul de mașină, în februarie, potrivit șefului poliției din Los Angeles, informează BBC Sports. Jucătorul de golf, în vârstă de 45 de ani, a suferit un accident de mașină cumplit, în luna februarie, paramedicii și pompierii făcând atunci eforturi mari pentru a-l descarcera din epava mașinii sale.
Potrivit poliției, mașina lui Woods a părăsit carosabilul cu o viteză de aproximativ 84-87 mph (135-140 km/h) și s-a rostogolit de mai multe ori, relatează Mediafax. 

Woods a fost eliberat din spital la începutul acestei luni, după ce a suferit o serie de răni grave. Șeriful șef al satului Los Angeles, Alex Villanueva, a declarat, citat de BBC Sports: "Principalul factor care a cauzat accidentul fost conducerea cu o viteză nesigură pentru condițiile de trafic și incapacitatea de a negocia virajele la acea viteză."

Mașina lui Woods a trecut de linia de demarcație a drumului și a ieșit în afara acestuia, oprindu-se la peste 100 de metri de locul părăsirii carosabilului, lovind în cale un copac și rostogolindu-se de mai multe ori, în apropierea zonei Ranchos Palos Verdes.
Americanul a suferit fracturi deschise la picior, precum și alte leziuni la picior și la gleznă. În plus, pe lângă viteza de 140 km/h cu care a lovit parapetul drumului, șeriful Villanueva a adăugat că viteza estimată cu care vehiculul a lovit copacul a fost de 75 mph (aproximativ 120 km/oră)”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel