Teodorovici, premier. Guran (PNL): Cât este Dragnea președinte, nu cred că..

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

În urma afirmațiilor făcute de ministrul Eugen Teodorovici în legătură cu faptul că își dorește o funcție mai înaltă, Vicepreședintele PNL, Virgil Guran, este de părere că ar trebui îndeplinite două condiții pentru ca ministrul Finanțelor să ajungă premierul României.

Virgil Guran susține că Eugen Teodorovici trebuie să îndeplinească două condiții pentru a ajunge premierul României având în vedere declarațiile pe care le-a făcut cum că își dorește o funcție mai înaltă. 

Trebuie să fie îndeplinite două condiții pentru ca Teodorovici să fie prim-ministru. Prima este ca PSD-ul să fie la guvernare în momentul în care s-ar întâmpla acest lucru, iar a doua să fie Teodorovici președintele PSD-ului. Cât este președinte Liviu Dragnea, nu cred că îl vom vedea pe Teodorovici premier pentru că, după părerea mea, Liviu Dragnea își dorește doar premieri care să îl asculte, indiferent că are sau nu dreptate, iar Teodorovici este un om simplu, cu personalitate., a spus Virgil Guran în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV. 

Vezi și: Nicolicea-Guran, scandal în direct la tv: "Ești beat, te duci și te culci"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel