Teodor Meleșcanu, candidat la Președinție. Cine strânge semnături

Un nou candidat apare în cursa pentru alegerile prezidențiale, unul de dreapta! Anunțul a fost făcut chiar de către cei care vor să strângă cele două sute de mii de semnături necesare.  

Este vorba despre fostul membru al PNL, Teodor Meleșcanu, actual șef al SIE. Pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale 2014 a fost demarată o amplă campanie de strângere de semnături. 

Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC) a transmis că va începe să strângă cele 200.000 de semnături necesare pentru înscrierea sa în cursa pentru Cotroceni. 
 

Reducerea CAS, amânată de absenteismul senatorilor. Ioan Ghișe, uimit: "E ca în bancul ăla cu…". Senator PP-DD, stupefiat: "Bănuiam că va fi scandal"

"Domnul Teodor Meleşcanu corespunde, prin pregătire, prestanţă şi prestaţii, modelului de preşedinte pentru România, imaginat atât de Societatea Civilă, cât şi de aliaţii din NATO. Prin vârstă, domnul Teodor Meleşcanu are şi experienţa necesară şi lipsa ambiţiei de eternizare în funcţie, urmând a fi un preşedinte de tranziţie spre normalitate. Domnia sa va pune capăt disfuncţiei din cadrul Executivului format din Guvern şi preşedinte, propunându-şi reducerea mandatului prezidenţial, din nou, la patru ani şi organizarea de alegeri parlamentare şi prezidenţiale, concomitent, în 2016. Politic, domnul Teodor Meleşcanu urmază ca, în plan legislativ, să restabilească autoritatea Parlamentului şi independenta Justiţiei iar, în plan economico-social şi naţional, să-şi asume ca program Contractul Social, semnat de liderii USL, cu noi, la 14 iulie 2012, dar rămas neonorat", se arată în comunicatul Consiliului Naţional al Societăţii Civile.

Alternativa Națională, parte a CNSC a atașat și un tabel de strângere de semnături. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel