Tentativă de omor la Galaţi. Un bebeluş, în stare gravă la spital!

Un copil de 8 luni, din Galați, se zbate între viață și moarte, după ce a fost sugrumat de mama lui. Nenorocirea s-a întâmplat într-un bloc din Micro 17. După ce și-a strâns copilul de gât, femeia a încercat să se sinucidă și și-a tăiat venele.

 
 

Amândoi au fost găsiți în stare gravă de soțul femeii, care fusese plecat la plimbare cu celălalt copil. Bărbatul a sunat la 112. Atât copilul, cât și mama au fost resuscitați, stabilizați și transportați la spital.

”Am găsit un copil de opt luni, în stop cardio-respirator, cianozat intens, cineva a spus că este posibil să fie de aproximativ jumătate de oră, după manevrele de resuscitare am reușit să obținem puls, deci are activitate cardiacă, și acum îl ducem la Spitalul de Pediatrie. Mama merge la Spitalul Județean, iar apoi la Spitalul de Psihiatrie pentru că are o depresie acută. De obicei, la copii mici și nou-npăscuți, stopul cardio-respiraror se produce prin asfixie mecanică. Mama avea venele tăiate, era șocată și nu a putut să vorbească”, a explicat dr. Cătălin Țimpău, medic UPU-SMURD Galați.

Secția 3 Poliție face anchetă în acest caz. După încheierea cercetărilor, se va face încadrarea juridică a faptei. Cel mai probabil, femeia va fi acuzată de tentativă de omor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel