Telefon emoționant primit de Diaconu legat de candidatura sa

Actorul Mircea Diaconu a povestit, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii "Q&A", difuzată de Antena 3, că a primit un telefon de solidaritate de la maestrul Radu Beligan, episod ce l-a emoționat și i-a întărit convingerea că lupta sa pentru candidatura la europarlamentare nu va însemna un eșec nici dacă nu va strânge cele 100.000 de semnături necesare.

"Când eu am primit un telefon și eram prin Moldova pentru că aveam niște lansări de carte - nu mi-am stricat programul, pentru că dacă am promis trebuie s-o fac, și m-am dus (...) mi-a sunat telefonul și la capătul firului era maestrul Beligan, și maestrul Beligan a zis 'Mircea, te rog, vreau să semnez și pentru tine'. M-am înmuiat. Adică a trebuit să opresc mașina. Deci ce vrei mai mult, pentru Dumnezeu? Ce vrei mai mult?", a spus actorul Mircea Diaconu.

Fostul senator liberal simte că a deranjat multe persoane și "lucruri ușor invizibile pe care nu le înțeleg și nici nu vreau". "Îmi cer scuze tuturor că am deranjat și n-am vrut asta", a punctat Diaconu.

Mircea Diaconu a explicat și motivele care stau la baza deciziei sale de a candida pentru un loc în plenul de la Strasbourg. "Am o signură problemă și e mare: am intrat în politică, păreri politice am avut toată viața mea, nu brusc m-a apucat cariera politică, am intrat pentru că mă enervează și mă obsedează: vreau un stat care este egal cu cetățeanul", a declarat Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel