Tavan prăbuşit în mall. IPJ Vaslui, cercetări

Poliție
Poliție

Reprezentanţii IPJ Vaslui efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă în cazul tavanului prăbuşit la un restaurant din incinta unui complex comercial din municipiul reşedinţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea incidentului. Între timp, reprezentanţii complexului comercial au dat publicităţii un comunicat de presă prin intermediul căruia şi-au cerut scuze pentru cele întâmplate şi au anunţat că sunt dispuşi să suporte toate cheltuielile medicale pentru un bărbat care a fost rănit, dar şi pentru o eventuală consiliere psihologică a celor afectaţi.

'Dorim să ne exprimăm regretul pentru incidentul produs la finalul săptămânii trecute, când o parte din plafonul de rigips al restaurantului a căzut şi a surprins o tânăra familie. Tatăl este singurul care a suferit răni uşoare şi a fost transportat imediat la spital pentru îngrijiri medicale ce nu au necesitat spitalizare. Suntem alături de această familie şi vom acoperi toate cheltuielile medicale necesare atât pentru recuperare imediată, cât şi pentru consiliere psihologică de durată, dacă acest lucru este recomandat de specialişti. De asemenea, cele două angajate ale restaurantului care se aflau în acel moment în locaţie vor primi consiliere psihologică pentru depăşirea stării de şoc', se arată în comunicatul transmis de conducerea complexului comercial.

Trei persoane, între care un minor de un an, mama şi tatăl acestuia, au suferit contuzii la cap, după ce tavanul din rigips al unui restaurant din mallul din municipiul Vaslui s-a prăbuşit sâmbătă seara, 150 de oameni fiind evacuaţi, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel