Tăriceanu, PRL-PC: Nu există o alianță politică între PRL și PC

Președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că nu se poate vorbi despre o alianță politică între PC și formațiunea pe care o conduce. Cele două partide își păstrează în continuare independența, a explicat președintele Senatului.

Vezi și: Tăriceanu dă lovitura în Parlament. Constantin explică importanța

Călin Popescu Tăriceanu a ținut să sublinieze că între PC și PLR s-a semnat doar un acord de colaborare parlamentară, pentru promovarea unor proiecte și măsuri de centru-dreapta.

"Nu este o înțelegere între partide, ci strict la nivelul grupurilor parlamentare, care au decis să se unească pentru a căpăta mai multă forță. Am devenit al treilea grup ca importanță în Parlament. Ne propunem să promovăm soluții pe ceea ce înseamnă dreapta politicii și zona liberală. Acesta este obiectivul pe care ni l-am fixat și cred că vom reuși să îl îndeplinim. Partidele (PC și PLR — n.r.) își păstrează independența lor. Nu putem să vorbim de o alianță sub nicio formă între partide. La nivelul grupurilor parlamentare vom conlucra. Nu e nimic nefiresc", a explicat liderul PRL, la TVR 1.

Citește și: Tăriceanu: Cine câștigă din OUG pentru aleșii locali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel