Tăriceanu, primele măsuri după evenimentele de la Parlament

Mihai Ciobanu / 21 iun 2018 / 12:47 Salveaza PDF Comentarii
Calin Popescu Tariceanu
Descriere foto: Calin Popescu Tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, anunţă primele măsuri după evenimentele petrecute miercuri în incinta Palatului Parlamentului.

Călin Popescu Tăriceanu anunţă că se vor lua măsuri pentru ca evenimentele petrecute miercuri în Palatul Parlamentului să nu se mai repete. Tăriceanu anunţă că se va întocmi un nou regulament, pe modelul Parlamentului European. Şeful Senatului a declarat că şi el a fost agresat, ieri, pe holurile Parlamentului. 

"Ceea ce s-a întâmplat ieri ne demostrează că se încearcă de către USR şi, poate, PNL, într-o măsură variabilă sau mai mică, să se transforme Parlamentul într-un soi de Piaţa Matache. [...] Nu e normal ceea ce s-a întâmplat. Eu ştiu că există un sistem de pază la parlament, un sistem de verificare a accesului. Probabil că unii funcţionari nu respectă aceste lucruri şi ajungem la situaţii de acest gen. Nu m-am gândit la nicio regulă. În momentul în care, secretariatele generale, după consultarea comisiilor de disciplină, juridice, etc vor elabora un set de propuneri atunci vom fi în măsură să dăm mai multe detalii", a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27