Tăriceanu, prezidențiale. Gavrilescu: Să spunem lucrurilor pe nume. Mulți români își doresc

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Vicepremierul României și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a mărturisit că își dorește ca președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze la alegerile prezidențiale și să iasă învingător. 

Grațiela Gavrilescu este de părere că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îndeplinește toate criteriile pentru a fi Președintele României și este convinsă că mulți români își doresc acest lucru.

După părerea mea, președintele ALDE, care este și președintele Senatului, îndeplinește criteriile pentru a fi unul dintre cei mai buni președinți ai României. Nu s-a luat în discuție ca domnul Tăriceanu să fie candidatul alianței la prezidențiale, dar eu mi-am exprimat părerea mea ca membru ALDE și am prezentat concluziile discuției de astăzi cu femeile din ALDE. În același timp, de ce să ne învârtim după deget? Să spunem lucrurilor pe nume: și foarte mulți români își doresc lucrul acesta. Important este să se treacă la negocieri. Mi-aș dori ca președintele meu să fie președintele Senatului și actualul președinte ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Cred că are toate atuurile să ne reprezinte pe noi, toți românii., a spus Grațiela Gavrilescu în emisiunea News Line, prezentată de Cristina Șincai, la România TV. 

Vezi și: PSD - ALDE, ruptură la alegeri. Tăriceanu anunță liste separate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel