PSD-ALDE, candidat unic la prezidenţiale - Varianta lui Tăriceanu

Un candidat unic PSD-ALDE la alegerile prezidenţiale ar fi varianta optimă în opinia lui Călin Popescu Tăriceanu. 

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu consideră că varianta optimă pentru alegerile prezidenţiale ar fi ca PSD şi ALDE să aibă un candidat unic. Tăriceanu a făcut această afirmaţie vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Constanţa. 

Tăriceanu a spus, întrebat dacă el va candida la preşedinţia ţării, că este mult prea devreme pentru a se discuta în prezent despre acest subiect. 

[citeste si]

"O să discutăm la un moment dat despre această variantă"

"Evident că într-o zi vom discuta despre candidatura la preşedinţie, dar nu discutăm de acum, pentru că este mult prea devreme. Nu se porneşte într-o cursă prezidenţială de acum. Punctul unu. Punctul doi, (...), fiind într-o coaliţie politică cu PSD, aprecierea mea - şi cred că şi a colegilor mei - este că vom avea o şansă dacă vom merge cu o candidatură unică.

Deci va trebui să discutăm şi cu cei din PSD, la un anumit moment, momentul, încă, vă spun clar, nu a venit. O să mă întrebaţi şi când vine, dar nu ştiu să vă spun exact, dar mai încolo, oricum. O să discutăm la un moment dat despre această variantă. Eu cred că varianta optimă este o candidatură unică, dacă vor accepta şi ei vom merge pe o candidatură unică. Dacă nu, atunci sigur că se deschid alte posibilităţi, dar eu cred că aceasta va fi prima opţiune", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel