Tăriceanu, reacţie după conferinţa lui Iohannis: Există alternativă la închiderea țării!

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE
Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE

Călin Popescu Tăriceanu îi dă o replică lui Klaus Iohannis, după declaraţiile făcute în conferinţa de presă de la Cotroceni. 

"Dl Iohannis greșește! Există alternativă la închiderea țării! Există alternativă la vaccinul care nu există! Această soluție este testarea masivă și constantă a populației! Cei infectați se izolează și cei sănătoși merg mai departe! Doar așa putem ține țara deschisă și nu vom aglomera spitalele!

Adevărul este că dl Iohannis continuă să ne vândă iluzii în speranța că vom uita de măsurile absurde pe care le-au luat. A terminat cu fondurile europene pentru că a văzut că nu am sărit la fenta aceea! Acum are o altă temă: vaccinarea anti covid-19! Vaccinul nu există, nimeni nu știe când va apărea, dar dl Iohannis îl vinde deja românilor! Mobilizează oameni, ține ședințe inutile în saloanele de la Cotroceni și mai ales iese în conferințe de presă la ore de maximă audiență ca să spună…nimic!

Dle Iohannis, până la vaccin ce ne spuneți despre școlile închise, despre piețele închise, despre teatre, despre biserici, despre restaurante, despre oamenii care au rămas pe drumuri? Sau despre spitalele pe care le țineți închise pentru bolnavii cronici? Ne interesează și vaccinul care poate apare la anul, dar ne doare mai mult ziua de azi și cea de mâine!", transmite Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel