Târgu Bujor. Primul medic neonatolog  din ultimii ani la Spitalul orășenesc

Costel Fotea: Aparatura medicală necesară pentru îngrijirea bebelușilor, inclusiv incubator pentru nou-născuți și ecograf modern
Costel Fotea: Aparatura medicală necesară pentru îngrijirea bebelușilor, inclusiv incubator pentru nou-născuți și ecograf modern

Copiii născuți prematur vor putea primi îngrijire medicală și la Spitalul din Târgu Bujor, care de anul acesta are medic specialist neonatolog, anunță Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

"Este o veste extraordinar de importantă și o victorie pentru acest spital, aflat la peste 60 de kilometri de municipiul Galați și care oferă servicii medicale pentru aproximativ 60 de mii de oameni din centrul județului.

Spitalul are și aparatura medicală necesară pentru îngrijirea bebelușilor, inclusiv incubator pentru nou-născuți și ecograf modern.

Până acum, din cauza lipsei medicului specialist, cei născuți prematur sau care aveau complicații grave erau trimiși de urgență la spitalele din municipiul Galați.Spitalul din Târgu Bujor s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. S-a investit în modernizare, în amenajarea de noi spații medicale, precum și în aparatură medicală performantă. Mai mult, acum se construiesc clădiri noi pentru Ambulatoriul de Specialitate și secția de Pediatrie.

Mi-aș dori ca din ce în ce mai mulți medici să vină la Spitalul din Târgu Bujor, pentru că zeci de mii de oameni au nevoie de ei", precizează Costel Fotea.

Vezi și: Costel Fotea: Benzi de circulație suplimentare pe DJ251, în zona pieței legumicole din Matraca, Galați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel