Tânără de 21 de ani, împușcată mortal de un copil în timp ce era într-o ședință pe Zoom

Tânără de 21 de ani, împușcată mortal de un copil în timp ce era într-o ședință pe Zoom / Foto: Pixabay
Tânără de 21 de ani, împușcată mortal de un copil în timp ce era într-o ședință pe Zoom / Foto: Pixabay

O tânără de 21 de ani a fost împușcată mortal de un copil în timp ce era într-o ședință pe Zoom.

O tânără de 21 de ani din Florida a fost împușcată mortal de un copil, în timp ce participa la o ședință pe Zoom, scrie Sky News. Femeia participa la ședință, iar în acest timp copilul a găsit o armă neasigurată și a tras, nimerind-o în cap pe Shamaya Lynn.

Poliția a fost anunțată de o persoană care participa la ședința de pe Zoom despre cele întâmplate. Aceasta l-a văzut pe copil în spatele femeii, iar apoi a auzit sunetul împușcăturii. A sunat imediat la numărul unic de urgență. La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță. Femeia a fost găsită moartă, medicii neputând să mai facă nimic pentru a salva. Anchetatorii au spus că arma aparține tatălui copiilor.

VEZI ȘI: O femeie a fost împușcată, după ce ar fi refuzat cererile în căsătorie a 2 bărbați

Poliția, apel la populație

“Polițiștii și paramedicii au făcut tot ce au putut să o ajute pe doamna Lynn, dar a fost găsită împușcată în cap”, au transmis reprezentanții poliției.

“Dacă aveți o armă, vă rugăm să o țineți încuiată și securizată”, a declarat polițistul Roberto Ruiz Jr, în urma tragediei. “Incidentele de acest gen ar putea fi evitate”, a punctat el.

Declarația poliției nu a precizat care este relația dintre femeie și copilul mic, dar televiziunea WESH din Orlando a raportat că ofițerii au spus că este mama copilului mic.

Anul trecut, au fost cel puțin 369 de împușcături neintenționate de către copii sub 18 ani în SUA, cu 142 de morți, potrivit grupului de advocacy Everytown for Gun Safety. În februarie, o tânără de 25 de ani din Carolina de Nord a fost împușcată și ucisă din greșeală după ce copiii ei au găsit o armă în poșetă. Și în aprilie, un băiețel de trei ani din Houston a găsit o armă de foc nesecurizată și l-a împușcat fatal fratele său de opt luni.

VEZI ȘI: Copil împușcat mortal de frate, în Mureș. Cum a fost posibilă tragedia dacă arma este considerată neletală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel