O femeie a fost împușcată, după ce ar fi refuzat cererile în căsătorie a 2 bărbați

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

O femeie din Marea Britanie a fost, după ce ar fi refuzat cererile în căsătorie a 2 bărbați.

O femeie stabilită în Marea Britanie, care a fost împușcată în Pakistan, ar fi refuzat cererile de căsătorie a doi bărbați înainte de tragicul eveniment, scrie independent.co.uk.

Unchiul femeii a declarat că femeia a fost avertizată cu privire la „consecințe grave” după ce i-a refuzat pe cei doi bărați. Mayra Zulfiqar  a fost găsită moartă în apartamentul ei la începutul acestei săptămâni. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a-i găsi pe vinovați. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi fost împușcată, prezentând răni la nivelul gâtului și al membrelor. Femeia avea 24 de ani, era de origine pakistaneză și locuia împreună cu familia în Marea Britanie, dar de două luni stătea în orașul Lahore.

Unchiul tinerei a fost cel care a găsit trupul neînsuflețit al nepoatei sale, după ce a primit un telefon de la tatăl ei, care spunea că a fost ucisă. Pe trupul neînsuflețit al tinerei au fost găsite și mai multe vânătăi, semn că aceasta a fost bătută înainte de a fi împușcată.

La începutul acestei săptămâni, poliția a reținut doi bărbați pakistanezi pentru a-i interoga, cu scopul de a stabili dacă au avut vreo implicare în crimă.

 

Crima care a cutremurat Grecia

Un caz cutremurător a avut loc și în Grecia, săptămâna trecută. O tânără mămică din Grecia a fost omorâtă de trei bărbați care intraseră în casa ei pentru a o jefui. Caroline Crouch, în vârstă de 20 de ani, a murit chiar lângă bebelușul ei de 11 luni. Spărgătorii, cu cagule pe cap, au pătruns în casa Carolinei și a soțului ei Charalambos Anagnostopoulos, în vârstă de 32 de ani, la Glyka Nera, la nord-est de capitala Greciei.

L-au legat pe Anagnostopoulos de un scaun și au urmărit-o pe Caroline care se ascundea în pod cu bebelușul ei de 11 luni. A fost găsită moartă lângă copil. Caroline a fost bătută și strangulată până la moarte de către cei trei deoarece ar fi ezitat să spună unde sunt banii și bijuteriile. Hoții au amenințat-o în repetate rânduri că îi voi omorî și copilul. 

VEZI ȘI: Mamă, ucisă lângă bebelușul ei, de trei hoți. Recompensă de 300.000 de euro pentru informații

Crima care a șocat România

O crimă șa fel de șocantă a avut loc și în România, în urmă cu douză zile. Un bărbat din Argeș și-a ucis concubina și pe băiatul acesteia, în vârstă de 14 ani. Crima din comuna Mihăiești, satul Drăghici, este una de-a dreptul odioasă. Copilul a fost ucis chiar la ușa bisericii, pe trepte. Femeia a reușit să fugă până în curtea bisericii, dar a căzut și a murit într-o baltă de sânge.

Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști. El ar fi fost reținut chiar în momentul în care stătea peste cadavrul femeii ucise.

VEZI ȘI: Mirela Vaida, înspăimântată de crima din Argeș: El a stat la un metru de mine. Mă aștept să mi se întâmple și mie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel