Mirela Vaida, înspăimântată de crima din Argeș: El a stat la un metru de mine. Mă aștept să mi se întâmple și mie

Captură video: Antena 3
Captură video: Antena 3

Mirela Vaida este înspăimântată de crima odioasă județul Argeș, acolo unde un bărbat și-a omorât concubina și pe fiul acesteia chiar în curtea unei biserici.

Mirela Vaida a mărturisit că a stat la un metru de criminalul care a luat două vieți nevinovate. Prezentatoarea este de părere că autoritățile nu și-au făcut treaba, mai ales că Ramona, femeia ucisă cu sânge rece, a povestit în direct, în timpul emisiunii „Acces Direct”, în urmă cu câteva luni, că e amenințată cu moartea. Și Irinel, criminalul, mărturisise atunci că nu va ezita să recurgă la un gest extrem, în caz că femeia îl va părăsi. 

VEZI ȘI: Bărbatul care și-a ucis soția și fiul vitreg își anunțase intenția la „Acces Direct” / Video

”Cine răspunde pentru viața unui copil de 14 ani, după ce noi l-am avut pe acel infractor în platou, a stat la un metru de mine, și-a arătat faptele, și le-a spus, și le-a verbalizat, ce să mai facă această femeie, a murit această femeie. Cine răspunde de asta? Cine răspunde? Statul român e direct participant la aceste crime și cred că statul român e la fel de infractor ca și criminalul care a luat viața acestor doi oameni nevinovați.”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii  "Acces Direct".

 

”Mă aștept să mi se întâmple și mie"

Vaida a declarat în direct că îi e teamă pentru viața sa, mai ales că și ea a fost victima unei agresiuni, în urmă cu puțin timp, atunci când a fost atacată cu un bolovan chiar în timp ce își modera emisiunea.

VEZI ȘI: A intrat peste Mirela Vaida și a aruncat cu un bolovan înspre ea! Scene de groază la Acces Direct / VIDEO

”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta, aștept să mă omoare cineva pe stradă chiar dacă am făcut plângeri la poliție, aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba. Autoritățile se fac că nu ne aud. (...) O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă de concubinul gelos...pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct.”, a mai spus Mirela Vaida.

Reamintim că ieri, 16 mai, un bărbat din Argeș și-a ucis concubina și pe băiatul acesteia, în vârstă de 14 ani. Crima din comuna Mihăiești, satul Drăghici, este una de-a dreptul odioasă. Copilul a fost ucis chiar la ușa bisericii, pe trepte. Femeia a reușit să fugă până în curtea bisericii, dar a căzut și a murit într-o baltă de sânge. Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști. El ar fi fost reținut chiar în momentul în care stătea peste cadavrul femeii ucise.

VEZI ȘI: Un bărbat din Argeș și-a UCIS soția și copilul în curtea BISERICII. A încercat să se sinucidă. Andreica: Statul, vinovat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel