Bărbatul care și-a ucis soția și fiul vitreg își anunțase intenția la „Acces Direct” / Video

Foto ilustrativ / Image by newswatch from Pixabay
Foto ilustrativ / Image by newswatch from Pixabay

Bărbatul din Argeș care și-a ucis soția și fiul vitreg în zona unei biserici își anunțase intenția la emisiunea „Acces Direct”, în urmă cu câteva luni. 

Irinel, bărbatul care și-a ucis soția și fiul vitreg în curtea bisericii din Mihăiești, Argeș, fusese invitat la „Acces Direct”, în urmă cu patru luni. Atunci, el și soția lui au mers la TV într-o tentativă de împăcare publică. Când a fost întrebat despre informația că și-ar fi amenințat soția cu moartea, bărbatul a recunoscut și a mărturisit că nu va ezista să recurgă la un gest extrem, în caz că femeia îl va părăsi. 

Duminică, în curtea bisericii din Mihăiești, județul Argeș, aflat într-o criză de gelozie, bărbatul și-a ucis soția, dar și fiul. Polițiștii care au intervenit la fața locului au găsit inițial cadavrul copilului, care prezinta leziuni în zona capului și ulterior, pe cel al femeii, în curtea bisericii, cu o rană adâncă la gât. 

După dubla crimă, el a încercat să-și pună capăt zilelor. A fost prins însă și imobilizat de polițiști. În cele din urmă, a fost preluat de o ambulanță și transportat cu tăieturi în zona gâtului la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

Agresorul și victima, tentativă de împăcare la „Acces Direct”

În ianuarie 2021, între Irinel și Ramona a avut loc, în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, o confruntare și o tentativă de împăcare. 

El își acuza atunci soția de infidelitate și o amenința că o va ucide dacă îl părăsește. Irinel sublinia că nu glumește și că are în gând gesturi extreme în cazul în care va fi trădat. De asemenea, a recunoscut în direct că l-a amenințat cu moartea și pe băiatul de 15 ani. 

Psiholog: Bărbatul dădea semne grave de instabilitate emoțională

Psihologul Dan Mihăileanu a declarat pentru „Adevărul” că dublul criminal din Argeș semne grave de instabilitate emoţională. În opinia lui, în mod normal, individul ar fi trebuit să fie convocat la audieri după emisiune.

Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, a declarat psihologul pentru sursa citată.

Între atacator și soția lui ar fi existat un trecut plin de violențe. Vecinii lor au spus că, în ultima perioadă, amenințările cu moartea la adresa femeii ar fi fost frecvente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel