Tânără cerută în căsătorie după o urmărire spectaculoasă a Poliției din Baia Mare: "Prima oară, m-am gândit să fac ceva diferit să o impresionez"

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Un tânăr a organizat împreună cu mai mulți polițiști o cerere în căsătorie, bazată pe o urmărire spectaculoasă, asemenea celor din filme.

La Baia Mare, a avut loc o cerere în căsătorie neobișnuită. Un tânăr a organizat împreună cu mai mulți polițiști o urmărire spectaculoasă, asemenea celor din filme. În timp ce viitoarea mireasă era surprinsă de întreaga scenă, a răspuns cu un DA hotărât, moment ce a fost întâmpinat cu aplauze de către martori și forțele de ordine.

Fiind urmărit de poliție, iubita viitorului mire a descoperit că tânărul este suspect de furt. După ce a fost supusă unei percheziții, ea a aflat adevărul real din spatele presupusei intervenții.

"Am fost puţin şocată, ce-i drept, că nu am auzit să fie cea în neregulă cu maşina sau mai ales, substanţe periculoase, nu, niciodată la noi", a mărturisit tânăra.

"Prima oară, m-am gândit să fac ceva diferit să o impresionez, ţinând cont că-mi doresc toată viaţa să fiu cu ea"

"Prima oară, m-am gândit să fac ceva diferit să o impresionez, ţinând cont că-mi doresc toată viaţa să fiu cu ea. În momentul când îmi pierdeam tatăl, a apărut ea în viaţa mea şi am simţit că Dumnezeu mi l-a luat pe tatăl şi mi-a dat-o pe ea şi am vrut să o impresionez", a afirmat viitorul mire.

Complicii au fost profund emoționați de cererea în căsătorie.

"Ne dorim ca această zi să rămână memorabilă şi să fie un eveniment unic. Noi, poliţiştii, le dorim casă întemeiată pe iubire, preţuire şi respect", a spus o poliţistă, complice la eveniment.

Următorul pas este nunta, iar cei doi îndrăgostiți au trimis deja primele invitații către polițiștii care au participat la organizarea urmăririi simulate, conform Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel