Tânăr ÎMPUȘCAT în cap, pe stradă, în Constanța. Agresorul, CĂUTAT

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Un tânăr de 25 de ani a fost împușcat în cap, pe o stradă din centrul Constanței, de un individ necunoscut. 

Luni, Inspectoratul de Poliție Județean a informat că, la sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile de către un individ necunoscut, pe stradă, în urma unui conflict spontan.

Victima se afla împreună cu fratele său când a fost împușcat în zona capului cu un pistol tip airsoft cu bile. Ulterior, tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Constanţa, conform Agerpres.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările continuă pentru depistarea agresorului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel