Tagliatelle mare e monte a la Cezar Osiceanu. Rețetă simplă și delicioasă

Tagliatelle monte i mare a la Cezar Osiceanu
Tagliatelle monte i mare a la Cezar Osiceanu

Pilotul Cezar Osiceanu vă propune astăzi Tagliatelle mare e monte. Găsiți, în rândurile de mai jos, ingredientele necesare și modul de preparare.

Ingrediente pentru Tagliatelle mare e monte 

Tagliatelle

Ceapă

Usturoi verde tăiate potrivit 

Ciuperci tăiate în patru pălăriile lor mari

Somon file tăiat bucățele potrivit de mari 

Un pahar de vin alb demisec 

Parmigiano ras 

Mărar

Pătrunjel

Cimbru

Piper

Mod de preparare

Călim întâi ciupercile și apoi punem în tigaie ceapa, usturoiul și somonul. Fierbem tagliatellele și când sunt gata le așezăm peste cele din tigaie lăsate la foc mic spre mediu, mestecând ușor ca să nu se prindă și punând peste paharul de vin. După 3-4 minute, scoatem și punem în farfurie presărând deasupra parmezanul ras și verdeață, plus un praf de piper proaspăt măcinat. Și poftiți la masă pentru că se răcesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel