Suleyman Magnificul: Veste șoc pentru fanii serialului

hurem
hurem

Fanii serialului "Suleyman Magnificul" vor avea o surpriză. Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, se pregătește de  o revenire în forţă, de data aceasta într-un nou serial istoric. Până la începerea filmărilor, fosta "sultană Hurrem" aşteaptă să nască copilul pe care  îl va creşte singură, deoarece a rupt legătura cu fostul iubit, Can Ates, după ce acesta i-a cerut să avorteze.

 Nu este vorba despre o întoarcere în serialul care a consacrat-o, ci despre un nou rol într-un serial istoric, în care Meryem Uzerli va da viaţă unei noi sultane.

 Producătorii lui "Suleyman Magnificul" se pregătesc ca în primăvara lui 2014 să înceapă filmările la un nou serial, "Sultana Kosem", iar rolul principal i l-au propus chiar actriţei care i-a părăsit din cauza problemelor de sănătate, dar şi amoroase.

 De data aceasta, Uzerli o va interperta pe Kosem (1589-1651), una dintre cele mai puternice femei din Imperiul Otoman, favorită a sultanului Ahmed Intaiul şi mamă a doi sultani, Murad al IV-lea (1623-1640) şi Ibrahim I-ul (1640-1648), dar renumită şi pentru acţiunile ei de caritate, potrivit enational.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel