Spitalul "Grigore Alexandrescu", premiat la Londra. "Cel mai bun spital"

Anca Murgoci / 27 apr 2015 / 19:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din București a primit la Londra, în cadrul Achievements Forum, premiul "Cel mai bun spital". Managerul unității, Dan Mircea Enescu, a primit premiul "Cel mai bun manager".

Potrivit unui comunicat de presă al unității medicale, nominalizarea a fost făcută la categoria "Inovație în sănătate și management public".

La această categorie au fost nominalizate instituțiile și companiile publice, precum și profesioniști din domeniu care s-au remarcat prin rezultate deosebite prin: atragerea de fonduri pentru modernizarea anumitor secții, spitale și clinici publice, implementarea de programe naționale pentru diferite afecțiuni în beneficiul pacienților, dezvoltarea educației medicale a specialiștilor prin diverse programe/ acțiuni științifice, dar și rezultate medicale excepționale precum transplanturi, intervenții chirurgicale etc.

"Acad. Dan Mircea Enescu a primit din partea "Comitetului Socrate" premiul internațional "Cel mai bun manager" din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure și eficiente) și a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, acad. Dan Mircea Enescu va figura în "Almanahul Socrate", pe siteul EBA (http://www.summitofleaders.co.uk/en/)", se arată în comunicatul de presă.

Europe Business Assembly a premiat pe 21 aprilie, în cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezentați ai medicinei, științei și economiei, scrie Agerpres.

VEZI ȘI: O boală la fel de rea ca SIDA. Oboseala, primul simptom, ignorată de medici


Te-ar putea interesa