Spice Girls ar putea să se reunească la Jocurile Olimpice

spice girls
spice girls

Spice Girls s-ar putea reuni pentru a cânta la încheierea Jocurilor Olimpice din Londra, pe 12 august.

[caption id="attachment_209789" align="alignleft" width="204"] Sursă: hecklerspray.com[/caption]

Această idee a apărut în urma unui interviu la radio acordat de Victoria Beckham. Aceasta, împreună cu Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown şi Melanie Chisholm ar putea cânta pentru prima dată, după patru ani de absenţă de pe piaţa muzicală, în această vară.

Cele cinci artiste au fost de acord să interpreteze piesa "Wannabe" din 1996. Într-o aparţie la emisiunea "John Mussay Show", Victoria Beckham a spus "Suntem foarte mândre să fim englezoaice şi suntem foarte entuziasmate de Olimpiadă". Potrivit publicaţiei Daily Mirror, o sursa ar fi declarat că "Fetele au abordat subiectul Olimpiadei cu doi ani în urmă. Acesta a fost întotdeauna o posibilitate".

Înainte de a forma Spice Girls, fiecare componentă, avea o carieră în modeling, teatru, respectiv film. În vara anului 1993, toate au dat curs unui anunţ publicitar conform căruia se căutau cinci fete drăguţe pentru a pune bazele unui grup muzical. Spice Girls a fost primul mare fenomen britanic pop al mijlocului anilor '90, folosind ca bază dance-pop-ul, combinat cu părti din stilul Madonnei şi cu rock-ul feminin alternativ.

În februarie 2001, grupul s-a despărţit, dar fetele au continuat să facă parte din lumea celebrităţilor şi a tabloidelor, în special, Victoria Beckham, în postura de soţie a faimosului fotbalist şi Melanie Brown datorită idilei cu actorul Eddie Murphy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel