Sorin Oprescu, în pericol de accident vascular cerebral. Monica Pop: "Este extrem de grav"

Medicul Monica Pop a explicat, la "Q&A", că simptomele constatate de medici în cazul lui Sorin Oprescu, aşa cum apar descrise în raportul Avocatului Poporului, pot prevesti un accident vascular cerebral. 

"Asta are semnificația unui posibil accident vasculat cerebral. E inadmisibil. (...) Asta semnifică dacă are parestezii. Este extrem de grav. Nu cred că vrea cineva să se întâmple un asemenea lucru. Dr Oprescu este coronarian de multă vreme. După câte știu eu, are două stenturi puse, poate nu o să-i convină ce am spus acum, dar este un coronarian vechi. Ca să nu mai discutăm de stresul extraordinar la care este supus acum, știm foarte bine ce poate genera stresul. Deci este incidență de accident vascular cerebral. Să nu se joace nimeni cu lucrul acesta", a spus medicul Monica Pop. 

Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul stării de sănătate a lui Sorin Oprescu. Un raport al echipei de specialiști trimisă în Arestul Central al Poliției Capitalei pentru a face verificări a constatat că primarul suspendat trebuie dus de urgență la spital și ținut sub obserbație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel