Sorana (ASIA), dezvăluiri tulburătoare: Aveam senzația că sunt ciută, urâtă, grasă. Aş fi vrut să nu mă mai trezesc

Sorana, fosta solistă a cunoscutei trupe A.S.I.A., este invitata Oanei Turcu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde a vorbit deschis despre perioadele cele mai dificile din viața ei.

Sorana nu se sfiește să vorbească despre depresia care a pus stăpânire pe ea în momentul în care a aflat că a fost înselată de fostul soț. 

”Depresia este o boală și trebuie tratată ca atare. Nediscutată, netratată, ea poate să se dezvolte și să crească și poate fi chiar sfârșitul. Trebuie foarte multă atenție la cum te simți și să faci diferența între astăzi am o zi proastă și starea mea este este permanent proastă. Și o s-o descoperim în primul rând la momentul în care ne așezăm în pat să dormim și nu putem. Și nici măcar un gând nu are început și sfârșit. Ești constant ca un fum negru, ca și când cineva ți-ar fuma creierul. Apoi e starea greoaie de dimineață.

Și nu mă refer la puțină oboseală, mă refer la faptul că nu te-ai mai ridica deloc din pat. Deloc! Și ai amâna în permanență toate lucrurile pe care le ai de făcut. Nu vrei să vezi pe nimeni, nu ai chef de prieteni. Aveam senzația că sunt ciută, că sunt urâtă, grasă, nefolositoare, că am ratat toată viața”, mărturisește cu sinceritate Sorana în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”.

Artista spune că a avut gânduri mai negre decât își putea imagina și, acum, că a reușit să treacă peste acea perioadă, se simte și mai puternică.

[citeste si]

”Toate aceste gânduri netratate, combinate cu insomnia sunt foarte periculoase. Și te duc la acel moment la care ajunsesem eu, unde îmi doream să mor. Aș fi vrut să mă duc la culcare și să nu mă mai trezesc. Nu aveam curaj să-mi fac rău, dar îmi doream să se stingă tot. Oamenii trebuie să știe că toate acestea sunt periculoase și boala asta trebuie tratată”, avertizează Sorana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel