Sofia, fiica Andreei Bănică, vrea să-i calce pe urme mamei sale. "Îmi place latura asta artistică!"

foto: Facebook, Andreea Bănică
foto: Facebook, Andreea Bănică

Tânăra Sofia a prins drag de tot ce ține de artă, spectacol și cinema.  Deja a dat voce în filmul "Wonka" și spune că i-ar plăcea să mai facă asta.

Andreea Bănică  și Lucian Mitrea sunt împreună încă de când erau în liceu. În timp și-au construit o familie minunată, având doi copii, pe Noah și pe Sofia. Se pare că fiica artistei, Sofia, îi seamănă mult și chiar își face planuri să meargă pe urmele mamei sale și să îmbrățișeze scena.

Adolescenta de 14 ani este pasionată de tot ceea ce înseamnă artă. A dat voci și a dublat deja un film și se pare că vrea să continue în această direcție, ceea ce nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru părinții ei.

„De film nu știu sigur. Nu știu dacă aș putea să interpretez un personaj așa cu totul, poate dacă mai încerc. Dar cred că o să mai continui. În ”Wonka” și cânt, deci poate am să mai cânt, poate o să mai dublez în filme. Chiar îmi place partea asta artistică.”, a mărturisit Sofia, fiica Andreei Bănică, pentru Ego.ro.

Andreea spune că vrea să-și învețe copiii să fie responsabili și să prețuiască banul, drept pentru care tânăra a muncit deja pe timpul verii în hotelul pe care-l dețin ca și afacere de familie. Aceasta mai spune că atunci când Sofia dorește să-și cumpere ceva se orientează prima dată către propria pușculiță și încearcă să apeleze la micile economii personale înainte să ceară părinților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel