Sfântul Ioan Botezătorul. Mesaje și urări de Sfântul Ion

Creștinii ortodocși sărbătoresc în 7 ianuarie Soborul Sfântului Ioan Botezătorul. Dacă nu știți ce mesaje să le trimiteți celor aproapiați care poartă numele de Ion sau Ioana, vă puteți inspira.

Iată câteva mesaje pe care le puteți trimite de Sfântul Ion:

- De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sanatate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ti le pui. La mulți ani, Ioane!

- Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Îți dorim numai bine, iubire și să ai parte de toată fericirea din lume!

- Draga Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă la tine, deși afară este un ger de crapă pietrele. Îți urez tot binele din lume.

- E o zi când sufletul invinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La mulți ani, Ioane!

- Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău. Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulți ani!

- La mulți ani de Sfântul Ion! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o dată, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!

- Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare.

- E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani Ioan şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

- Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!

- Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc să ai parte de toata bunătatea vieţii, de fericire şi de împliniri.

- Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Ioan cât mai frumoasă!

- Îl sărbătorim pe Sfântul Ioan şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu aşa, blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

- Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La mulţi ani, Ioane!

- Azi, de ziua numelui, iţi urez şi eu să fii iubit(a) şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

-La mulţi ani, dragă Ioane, şi mult noroc în viaţa ta şi să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta.

- La mulţi ani şi îţi doresc ca în viaţă toate necazurile să le învingi, se aude prin vecini că vrei să te angajezi la pompieri pentru că bei de stingi.

- E 7 ianuarie şi nu este o iarnă prea grea, dar totuşi o să stau în casa Ioane şi o sa beau în cinstea ta!

- La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel