Senator PNL, exclus pentru că a "sabotat" din interior alegerile locale

Senatorul Marius Obreja a fost exclus din PNL Covasna, motivele pentru o astfel de decizie radicală fiind "nenumărate și întemeiate". Decizia este "definitivă și irevocabilă", a declarat liderul PNL Covasna, Codruț Opaiț.

Potrivit liderului PNL Covasna, conducerea centrală a partidului și-a dat acordul pentru o astfel de decizie radicală în ceea ce îl privește pe Marus Obreja, scrie hotnews.ro.

"Motivele care au stat la baza excluderii sunt nenumărate și întemeiate, în primul rând totala lipsă de participare la campania electorală, atacurile publice dese la conducerea partidului, mărturiile unor foști consilieri PNL privind încercările senatorului Marius Obreja de racolare spre a candida pentru un alt partid. (...) Poate că și acestea constituie un motiv pentru care nu am avut un scor electoral mai bun", a declarat Codruț Opaiț. 

Citește și: PNL bate palma cu Traian Băsescu: Ce spune Bogdan Chirieac

În luna martie, Marius Obreja, care este președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și sigurață națională din Senat, a renunțat la funcția de copreședinte al organizației județene PNL Covasna, în urma unor disensiuni interne.

Citește și: Declarație surprinzătoare din PNL: Ce înseamnă patru ani de opoziţie?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel