Vacanță. Secretele unei croaziere reușite. Să nu faci niciodată asta!

Vacanța pe o navă de croazieră este momentul ideal pentru a pune stresul și presiunile cotidiene deoparte. Cu toate acestea, există reguli care trebuie respectate, iar un fapt dacă nu îl respecți îți poate ruina vacanța, potrivit cotidianului britanic Express.

Vacanțele cu navele de croazieră sunt un moment inedit pentru a vă bucura de vizitarea mai multor destinații. Cu toate acestea există reguli-cheie care trebuie respectate. Există un lucru care este foarte important în prima ta zi de croazieră pe care nu trebuie să îl omiți pentru că vei risca evacuarea de pe vasul de croazieră.

Adam Coulter, editorul britanic al Cruise Critic, a explicat pentru Express.co.uk importanța exercițiului de evacuare în caz de urgență la bord (master drill). La oricât de multe croaziere ai fost, vei avea întotdeauna nevoie de a participa la această procedură. „Nu omiteți exercițiul”, a insistat Coulter. „Este obligatoriu și oferă informații importante în caz de urgență. În anul 2012, Seabourn Cruise Line a evacuat un cuplu în vârstă de pe navă pentru că nu s-a prezentat la master drill după ce soția a refuzat să participe la exercițiu "în ciuda multiplelor avertismente explicite și a unei comunicări personale de către ofițerii navei". Din păcate, mulți pasageri, în special cei care au mai fost pe vase de croaziere, consideră acest exercițiu plictisitor. „Nu este un secret că pasagerii nu sunt receptivit cu privire la exercițiile de urgență care au loc la începutul fiecărei croaziere”, a scris fostul lucrător al navei de croazieră Joshua Kinser în cartea sa „Chronicles of a Cruise Ship Member”.

Există o serie de alte lucruri pe care ar trebui să le faci și nu trebuie să le faci în prima zi într-o croazieră. Un sfat referitor la bagaje este să urci pe scări și să nu folosiți ascensoarele pentru că sunt aglomerate în ziua îmbarcării pasagerilor. De asemenea, este recomandat să împachetați un set de haine de vacanță în bagajele de mână, astfel încât să puteți accesa cu ușurință dacă doriți să vă schimbați. Călătorii trebuie să cerceteze bagajul liniei de croazieră înainte de a călători, deoarece poate varia foarte mult. De exemplu, croazierele Royal Caribbean au un bagaj generos, dar este limitat la 90 kg. Între timp, într-o croazieră P&O din Southampton, puteți aduce tot ce doriți - cu condiția ca „să se potrivească confortabil” în cabina ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel