Sebastian Ghiță s-a retras de la finanţarea echipei de baschet Asesoft Ploieşti

Sebastian Ghiță a luat o decizie importantă.

Sebastian Ghiţă a luat ieri decizia de a nu mai finanţa echipa sa de suflet, CSU Asesoft Ploieşti. După 16 ani în care a investit în baschetul ploieştean aproape un milion de euro pentru fiecare sezon competiţional.

"Am anunţat Consiliul Local şi clubul CSU Ploieşti că mă retrag din sport", a declarat ieri pentru Gazetă Sebastian Ghiţă. Pentru acesta, echipa de baschet din Ploieşti este una din marile sale iubiri, dar şi realizări. În 2002, după doar patru ani de la înfiinţare, CSU Asesoft Ploieşti a promovat în prima divizie a baschetului masculin, iar doi ani mai tîrziu, în 2004, după campanii de achiziţii importante, a şi cîştigat titlul de campioană, pe care nu l-a mai cedat de atunci decît o singură dată, în sezonul 2010-2011, cînd a pierdut trofeul în favoarea celor de "U" Mobitelco Cluj.

Citește și: Sebastian Ghiță rămâne sub control judiciar



În total, CSU Asesoft Ploieşti este deţinătoarea a nouă titluri de campioană naţională, a şase Cupe ale României (2003-2009), iar în 2005 a cîştigat şi primul trofeu internaţional FIBA Europe Cup, fiind singura echipă din România care a reuşit o astfel de performanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel